03 December, 2012

Paint Chip

OS dah takde alasan lain selain busy busy dan busy.. sebab tu dah lama tak update blog.. tengah pening renovate rumah baru.. sebab budget belum ada.. kitaorang belum jumpa buyer apartment kitaorang so now tengah kesempitan duit nak renovate huhuhu... ntah bila nak pindah, tak sure lagi. Maybe next year kot..

yang paling OS tak sabar nak buat ialah mengecat rumah.. sekarang ni OS bawak 2 benda ni merata ke hulu ke hilir.. dalam bilik Sofea, dah siap tanda jalur-jalur untuk cat dinding nanti.. so excited for the next project in our new home!


{ wallpaper untuk feature wall kat living hall.. macam leceh pulak nak tampal wallpaper sendiri so tengah cari orang nak upah pasang wallpaper.. OS banyak pilih 'warm' colour untuk rumah baru nanti.. yang nampak natural.. nanti kita tengok hasilnya }




{ hahaha... berjaya mencilok paint chip dari kedai.. kat Malaysia tak ramai orang ambil kad ni kat kedai kan? OS selalu tengok Pinterest diorang cakap kad-kad ni boleh dapat free je.. lepas dah siap pilih colour yang kita nak, kad-kad ni boleh di buat kalendar yang cun sangat.. contoh macam kat bawah ni.. cool kan? }

paint chip calendar // dry erase


lagi idea lain..

Paint Chip Bookmarks <3


Paint chip crafts


3 comments:

  1. Boleh dpt ke paint chip tu? Bkn slalu dieorg xnak bg ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. ada sesetengah kedai dia bagi je.. try cari kedai yg tak besar sangat.. diorang ada banyak paint chip tu.. mmg takde buat apa pun :D

    ReplyDelete