10 October, 2012

Projek Tetap Jalan - Bunga Kertas Tisu

Uishh.. dah 2 bulan tak update blog! Sampai ada yang tanya bila nak update blog ni, macam dah bersawang.. hahahaha.. kata Organized Suri ye? patutnya update blog pun kena organize jugak...
YA BETUL!! - will try my best to show good examples to all readers.. no matter how busy I am, kena jugak update blog ni kan? 
Walaupun OS (OrganizedSuri) busy memanjang, few projects tetap jalan.. especially projek mencedok ideas for organizing and home decoration.. still menghitung hari nak pindah rumah baru di mana segala organizing projek akan di lakukan secara besar besaran! muahahahhahaaha...

Anyway, yang kat bawah ni bukan la organizing project tapi craft project yang terjumpa kat YouTube menggunakan kertas tisu.. kebetulan memang ada kertas tisu yang tak diguna lagi, terus try test project ni.. 
Gubahan bunga dari kertas tisu ni boleh diguna untuk party deco or gift deco macam yang OS dah buat sendiri ni.. memang cun..

Dan kos nak buat deco guna kertas tisu tersangat la murah! OS sangat2 recommend readers semua try buat bunga kertas tisu ni.. enjoy crafting!










Nak tau macam mana nak gubah bunga ni? Haa.... sila tonton video kat bawah.. OS nak prepare the next entry pulak... Selamat Mencuba!






1 comment:

  1. Anonymous11.10.12

    Hi u work in which bnk?

    ReplyDelete