25 October, 2012

Dessert Buffet Part III

OS baru je dapat kunci rumah baru dari developer so sekarang sangat-sangat busy sebab tengah packing barang dan jugak tengah perah idea untuk home deco nanti.. dari ruang foyer, ruang tamu, ruang makan, dapur, laundry area, bilik tetamu, master bedroom, bilik Sofea, bilik Faris, office area and bla bla bla... semua nak kena cari idea... i love doing this cuma masalah tak ada masa sebab kerja kat office selalu membuatkan OS stress.. salah satu cara OS hilangkan stress, (selain dari berzikir) ialah OS akan tengok-tengok atau create benda-benda comel... so, harapnya the last part of dessert buffet ni boleh hilangkan sikit stress di tempat kerja.. hahaha..

Kalau nak tanya apa-apa mengenai dessert buffet yang OS set up ni, please contact me ya? I will give personal tips, without the cost of hiring a party planner!









2 comments:

  1. Salam

    Jemput ke blog saya ye..

    http://doktorsihat.blogspot.com

    ReplyDelete