08 February, 2012

Makeover Bilik Tidur 2009


Masa pregnant 3 tahun dulu rasa buruk sangat bilik tidur tu, so I buat makeover sikit - untuk sambut kelahiran anak kedua masa tu. Macam mana nak transform? senang dan murah.. apa yang saya buat:

  • cat dinding dari warna putih ke warna pale pink - cat satu tin besar takla mahal sangat, dalam RM50
  • tukar quilt set yang warna soft pink - beli kat Alamanda, rasanya RM180
  • tukar langsir baru - beli kain kat Tewah je, rasanya total semua dengan upah jahit RM130
  • katil favourite from Ikea - masa tu dalam RM500

BEFORE

AFTER

1 comment:

  1. Wah.. Cantik lah bilik Puan Diana ni...

    ReplyDelete